Annyira nagyon díj


Díj a csodálatos Perselától: keserédes rantelés mindenféléről, a megszokott porcelánszínű képek, és kérdések nektek, a vágás után.


11 érdektelen tény rólam:

  1. Az előző díjas bejegyzés óta sem lettem érdekesebb, szóval ha ilyesmire vágytok, akkor pls don’t.
  2. Rájöttem, hogy egész menő dolog 8tracks mixeket gyártani, szóval a fél napomat különböző indie előadók szomorú számainak böngészésével ütöttem el: hát ez lett belőle. { gátlástalan önreklám }
  3. Előző héten szóbeliztem úgy mindenhova, mert én ilyen fiatal teremtés vagyok, aki még csak nem is gimnazista. Szuicid orsókról, antiszocialitásról, zombi-metaforákról, pasztell színekről, meg a Dorian Gray arcképéről beszéltem mindegyik helyen all the time, heves gesztikuláció közepette, és én még sosem éreztem ennyire kínosnak a kommunikációs készségeimet.
  4. Hála a szóbeliknek, meg a tavasznak, visszatért minden elvárási kényszerrel összefüggő szarságom, és hobbiból egy értéktelen krumplinak vizionálom magam, aki csak mindent tönkretesz maga körül. *partizva beleiszik a teájába*
  5. Rájöttem, hogy egy korty teám maradt, és az is kihűlt. Most szomorú vagyok.
  6. Felnőttkoromban szeretnék a kertemben tudni egy kutyát, ezernyi dagi munchkin-macskát, egy lajhárt, egy ormányos medvét, egy minimalacot, egy axolotl-t, egy pandát, egy tapírt, egy bébi- krokodilt, valamint fókát, egy mosómedvét, meg egy nyuszit. Teljesen reális vagyok.
  7. Hetek óta azon gondolkodok, hogyha megkérdezi valaki tőlem, hogy olvastam e már angol nyelven könyvet, és ha igen, akkor mit, válaszoljam e egy bájos mosollyal az arcomon azt, hogy hát persze, melegpornót, majd a másik személy arcára fagyott vigyorról tudomást sem véve udvariasan eloldalazzak. Hmm.
  8. Megmagyarázhatatlan obszesszió köt a francia nyelvhez, a kócos kontyokhoz, a kulcscsontokhoz, és az óriási kötött kardigánokhoz. (hipszterség vagyon)
  9. Pár héttel ezelőtt úgy döntöttem, hogy újra nekikezdek a naplóírásnak: egy cuki grunge füzetbe írom le a mindennapjaimat, valamint fényképeket is készítek a rohadtul-nem-izgalmas életszilánkjaimról, de igazából az egésznek semmi értelme: pont a pozitív szemlélet miatt kezdtem neki, de hát szerintetek nem kalóriákat, meg hibákat számolok az egészben…?
  10. Újabban Eddie Redmayne csodálatosságán sírok, mármint tudjátok ti, hogy hogyan vette át az Oscart, és mennyire tehetséges, meg édes, meg minden…?
  11. A biosz- és a föci füzeteim fele meg nem írt fanfictionök vázlataival van tele, a kémia-fizika órákon mutatott munkámat pedig nagyban befolyásolja az, hogy jegyzetelés helyett elcseszett orrú női portrékat firkálok a leckék sarkába.

11 kérdés Perselától, aki egy karamellás palacsinta

  1. Melyik az a könyv/film, aminek a világában a legszívesebben élnél? Miért?
Fluff fanficek kánaánjában szeretném tölteni az elkövetkezendő éveimet, ahol mindenki folyamatosan mogyoróvajas-banános-juharszirupos muffint eszik, és csak úgy, a háttérben halkan komolyzene szól, meg mindenhol rózsaillat van.

  1. Emlékszel még az első fanfiction-re, amit olvastál? Hány éves voltál akkor, és melyik fandomból származott az írás?
Egy rettentő rossz, és rettentő explicit, és visszagondolva rettentő karakterhűtlen Destiel fic volt tizenhárom éves koromban, én pedig szűziesen lesokkolódtam, és elmenekültem a Merengőről (úgy egy hónapig. azóta én írok rettentő rossz ficeket, hashtag joló)

  1. Mi a vércsoportod?
N e m  t u d o m, pedig amúgy nagyon érdekelne.

  1. Van olyan nép/népcsoport, ami taszít? Miért?
Nem, és tényleg nem, folyamatosan elszontyolodva csítítok mindenkit, aki - akár teljesen elfogadó-szivárvány-unikornisnak vallva magát - szid bárkit is származás, vallás, bőrszín, kinézet, szexualitás, nem, vagy bármi egyéb, embertől nem függő, természetes dolog miatt /el kell, hogy szomorítsak mindenkit, az értelmetlen elítélésbe rohadtul beleszámít a transzszexualitás, romaság, vagy a kinézet [túlsúly, stílus, stb] is, avagy túl sok ismerősöm gondolja úgy, hogy ezeket az embereket tök logikus szidni, mivel… nem is tudom?/
Inkább azok az emberek taszítanak, akik emiatt diszkriminálják/utálják a többieket.

  1. Melyik volt a kedvenc tantárgyad általános iskolában?
Általános iskolás vagyok. *awkward silence*
Az irodalom, meg a média.

  1. Kedvenc ruhadarab?
Halkan tétovázok egy fancy majdnem-törtfehér, basic hosszú ujjú ing, meg egy rohadt-gyönyörű szürke szövetszoknya között, á la praktikusság. { és ott van a fekete macskás harisnyám, ami a legcukibb dolog a világon *vinnyog* }

  1. Van olyan híres személy, aki a legnagyobb hatással volt rád? Ha van, ki ő?
Emma Watson (általa jöttem rá, hogy a feminizmus nem férfigyűlöletet jelent, szeretnék olyan határozott lenni, mint ő, meg úgy minden), Anastasjia Louise (elérhetetlen crush, youtuber, eléggé kitartást adott, állat- meg környezetvédő seggfejjé tett, általa (is) jöttem rá, hogy ki akarok lenni, és rettenetesen inspirál), Frida Kahlo, Csajkovszkij, Mosolyka, újabban Stephen Hawking (mindegyikük azért, mert hátrányos helyzetből tudtak sikert elérni, és akkor is folytatták tovább, amikor a környezetük már föladta volna őket, és ez nagyon nagy erőt jelent) meg ott vannak azok a blogosok, akik idekeveredhetnek, én pedig túl szégyellős vagyok ahhoz, hogy név szerint említsem meg őket, khm, de fölnyitották a szememet, és megváltoztatták a világlátásomat, és nem biztos, hogy most itt lennék, ha ők nem lennének.
De ha egy emberre kérdeznek rá, akkor rendszerint Misha Collinst válaszolom: szeretnék egyszer annyira tehetséges, és fantasztikus személyiség lenni, mint ő, még ha ez lehetetlen is. Az, hogy a múltját hátrahagyva ilyen ember tud lenni, már önmagában hihetetlen, de az, amennyire a többi emberrel törődik, és folyamatosan jótékonykodik, nagyon-nagyon(-nagyon-nagyon) csodálatos. A cheesecake-feje ösztönöz a legrosszabb pillanatokban arra, hogy folytassam, de a legfontosabb, hogy megtanított arra, hogy rohadtul merjek az lenni, aki akarok, még ha ez rohadtul klisésen is hangzik, és egyelőre eléggé nem jön össze.

  1. Milyen illatokat szeretsz a legjobban?
Ha tehetném, folyamatosan teát és kávét szaglásznék felváltva, de a frissen vágott fűvel, vaníliás-mandarinos tusfürdővel, étcsokoládéval, kókusszal, levendulalevendulalevendulával, mézvirággal, pacsulival, bármilyen ikeás gyertyával, tavasszal, friss levegővel, bazsalikommal, mentával, meg fahéjjal le lehet venni a lábamról.

  1. Van kedvenc irodalomtörténeti korszakod? Melyik a kedvenc műved abból a korból?
A XIX. század második felétől gyakorlatilag minden korszakot kitartóan imádok, legyen az impresszionista költészet, dadaista valami, vagy kortárs sokszínűség, előtte viszont egyelőre csak Shakespeare-t, meg Poe-t, de ez inkább azt jelzi, hogy mennyire nem ástam még bele magam a korábbi évekbe. {példákat meg úristenúristen nem, hát még egy rohadt irodalomtörténeti korszakot sem tudtam kiválasztani, nem, hogy művet}

  1. Három út áll előtted. Egy a tengerhez vezet, egy az erdőbe, egy a várhoz. Melyik utat választod?
A tenger, meg az ég a világ két leginspirálóbb dolga, ezért pokrócban letelepednék a homokkal és hosszúra nőtt fűszálakkal teli parton, hallgatnám a hullámok monoton hangját, és megvárnám a naplementét, és rettenetesen szabadnak érezném magam.

  1. Melyik az a kommunikációs eszköz (a beszéden kívül), melyet a leggyakrabban használsz?
Írásban csevegek a legédesebb ismerőseim felével, mert persze, hogy mindenki az ország túl végén lakik.

11 ejj-de-suvápp-suvápp kérdés tőlem:
  1. Mi az, amit kifejezetten jól tudsz sütni/főzni/kifagyasztani?
  2. Linkelj egy számot, amitől elsöprően boldognak érzed magad!
  3. Kik azok az emberek, akikre felnézel? /nem, nem úgy fel. mármint. na./
  4. Melyik három dolgot vinnéd magaddal az egy méteres környezetedből egy zombiapokalipszisbe?
  5. Mi tesz boldoggá a mindennapjaidban?
  6. Nézd meg a letöltéseidet, és illeszd be/linkeld az utolsó képet, amit lementettél!
  7. Írd le azt a helyet, ahova most a legszívesebben mennél! Kik lennének ott, mit csinálnál/csinálnátok?
  8. Nézz a hozzád legközelebb lévő szekrényre/asztalra/tároló bútorra, és válassz ki egy tárgyat! Miért azt választottad?
  9. Melyik az az egy szám, idézet, és kép, ami valamiért óriási hatást gyakorol rád?
  10. Mi az a dolog, amin sokáig görcsöltél, de megtetted, és most már rettenetesen örülsz neki?
  11. Mondj három dolgot, amit szeretsz magadban!

Nem-11 cukorborsócska, akinek küldöm

GyilkosKoala, mert vele akarok élni egy világban, amit dagi macskákból alkottak meg.
Broccoli, mert folyamatosan a fantasztikus személyiségét csodálom, és ösztönözni akarom a visszatérésre.
GwenPage, mert egyszer már tényleg meg fogom ölelgetni.
Raistlin, mert hát ő Raistlin, és mert ebből következik, hogy mennyire csodálatos.
Csupakabra, mert annyira rohadt kedves, hogy el sem tudom hinni.
Yami, mert tisztára odáig vagyok tőle, meg vissza.
River, segélykiáltásként arra vonatkozóan, hogy már január óta próbálok neki áradozni a lehengerlő ficeiről, de hát a kommentszekció elúszott, és *szipog*
Thea, (ha nem utált még meg teljesen az antiszociális életmódom miatt), mert megígértem neki, és mert egy puncsfagyi.
Meg így mindenki, blogon/kommentben/fejben/bárhol, de azt is megértem, ha nincs energiátok rájuk válaszolni, mármint *köhécsel* elég nyomik lettek.

Címkék: ,

2015. március 6., péntek @ 13:10 / 13 tejbegríz


« régebbiek újabbak »



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.