Another anti-fluffy bejegyzés rólam

Ne öljetek meg nagyon a felvállalhatatlanul sok, ráadásul egyben felvállalhatatlanul érdektelen díjas poszt miatt, de a tündéri Gwen kérdései leírhatatlanul tetszenek, Koala blogja pedig diszkriminál, és ő is egy túrós-tallér, szóval... Kilenc dolog rólam. Huszonkettő válasz. És mivel kifogytam a kérdésekből, játék á la AmazingPhil, amúgy pedig rohadt kíváncsi vagyok rátok, és nevetni akarok- szóval az utolsó részre csatlakozzatok be, mert... *pszichopata tekintet*

MEH.
Szombat este voltam az Akváriumban Ivan & The Parazol koncerten, azóta pedig intenzíven bele vagyok szerelmesedve Iván hajába.
✿ Teljes GISHWHES lázban égek, és bár ebben az évben tuti, hogy nem fogok jelentkezni, jövőre már beszerveztem /betuszakoltam?/ csomó embert.
✿ Az éjjeliszekrényemen egy mini befőttesüvegben levendulát tartok, és folyamatosan azt szagolgatom csillogó szemekkel.
✿ Amúgy, ha így a virágoknál tartunk, sziasztok, Kamillának hívnak, és az egyetlen dolog, amire allergiás vagyok, az a kamilla tea. [fantasztikusságom=végtelen]
✿ Érett majdnem-gimnazista módjára mostanában folyamatosan Pokémont nézek, és fizikailag szükségem van egy Pikachus onesie-ra. Meg lesz pokémonmesteres Destiel AU, amin Abigaillel dolgoz(gat)unk. Oké, majdnem.
✿ Amúgy fölvettek kéttanra, és könnytörölgetés, meg öröm van már két hete, de továbbra is úgy gondolom, hogy elkeverték a pontjaimat, és igazából valahol a rangsor végén kullogok.
✿ Antiszociális vagyok, és igen depresszív, meg túlhajszolt, szóval olyan szinten szégyellem magam, hogy nem írok vissza senkinek emailen keresztül, de… *keres egy képet egy munchkin macskáról* *szorongva markolássza a párnáját, mert a macska csúnyán néz vissza rá*
✿ TOMOKI HAYASAKA, A FRANCBAASDFGHJL.
✿ Most pedig halkan úgy teszek, mintha már meglenne a tizenegy tény.

KOALA TIZENEGYESE.

Szerinted mi az a tulajdonság, amit túl értékelnek az emberek?

A nőiesség/férfiasság kérdésköre a lehető legbullshitebb dolog, amit valaki valaha: nem hiszem, hogy az, hogy valaki mellekkel született, meghatározná, hogy nem káromkodhat, és muszáj sokat törődnie a külsejével, ráadásul a testébe épített méh miatt még egy, esetleg több gyereket is fel kell nevelnie; míg egy férfinak sem kötelező szeretnie a focit, és nyugodtan elsírhatja magát, mert ez teljesen normális. A francba, hadd dönthesse már el mindenki, hogy mit szeret, és mit csinál, mindenfajta hülye elvárás közötti evickélés nélkül, mert ez a helyzet elég nevetséges.

Mi a véleményed, ha egy nőt pusztán amiatt, hogy szőke a haja, butának tartanak?
Minden roma agreszív, a nőket megítélhetjük a szoknyájuk hossza alapján, az amerikaiak mindannyian elhízottak, az iszlám vallásúak terroristák, amúgy pedig mindenki, aki vékony, az anorexiás, avagy az oktalan elítélés, és általánosítás egy rettenetes dolog.

Mit gondolsz a magyar oktatásról?
Finnországban megpróbálják a tantárgyak megszüntetését, hogy témánként dolgozzák fel az anyagot, itthon pedig még mindig a lexikális tudás végtelen bemagoltatása folyik, amúgy pedig nem sok tanárt érdekel a diák helyzete, tehetsége, irányultsága, érdeklődési köre, vagy úgy önmagában az ember, akit tanít; sokkal egyszerűbb egyfajtára alakított gyerekeket tanítani, akik szó nélkül jegyzetelnek, mint olyanokat, akiknek van saját véleményük, ízlésük, gondolatuk. Innentől kezdve pedig minek fejleszteni az utóbbi dolgokat? Hogy kiterjedtebb legyen a világlátásuk, és könnyebben tanuljanak? Hogy érezzék, valamiben tehetségesek? Hogy szeressenek iskolába menni, és mondjuk ne legyen teljesen természetes, hogy a társukat a teljes depresszióba sodorják a gúnyolódással? Ó, most komolyan, minek az...?

Van kedvenc macska fajtád?
Munchkin macska for president.

Szerinted mi tesz egy nőt vonzóvá?
Kisugárzáskisugárzáskisugárzás, stílus, amúgy pedig kell lennie mindenkiben egy olyan - akár apró, akár nagyobb részletnek, - ami miatt más, amibe bele tudok szerelmesedni.

...és egy férfit?
Szükségem van arra, hogy legalább tíz-húsz évvel idősebb legyen nálam, lehetőleg a büdös életben ne találkozzunk egymással, sőt, még egy országban se tartózkodjunk egyszerre, a legjobb esetben pedig halott vagy fiktív, lehetőleg mindkettő egyszerre.


Ha lehetne milyen egzotikus állatot tartanál?
Axolotl-t. Zsiráfot. Minimalacot. Fókát. Lajhárt. Ormányos medvét. Pandát. Tapírt. Bébi-krokodilt. Rókát. Mosómedvét. Elefántot. Ili Pikát. Annyi kecskét, kutyát, meg macskát, amennyi már illegális.

Kipróbálnád egyszer a modell szakmát?
Régebben mindenki azt mondta a magasságom, meg a vékonyságom (???) miatt, hogy manökennek kéne mennem, de kilencven százalékban biztos vagyok benne, hogy csak még inkább szétcseszné a test- és énképemet, plusz vannak olyan sebeim, amik nem nagyon fognak begyógyulni, a fotogénségem a pszichopata mosolyommal pedig elszökött, úgyhogy ezt passzolom.

Milyen nemzetiségű embernek születtél volna?
A kicseszett britség kissé túlteng bennem, amúgy pedig negyedig lengyel vagyok, meg ilyesmi. Úgyhogy szívesen születtem volna az íreknél/skótoknál/angoloknál, vagy valamelyik skandináv országban, mert ahwahwahw, egyszóval é s z a k o n.

Melyik a kedvenc zászlód és miért?
*facebookos szivárvány-gay matricacsomag helye*

Mennyire borzasztónak találtad a kérdéseket?
Koala, menj már el a francba. *megszeretgetés*

MEG AZTÁN GWEN.

Írd le az első négy szót, ami eszedbe jut a gyermekkorodról!
Édes tudatlanság, meg meggyes pite vaníliafagyival. (Az a helyzet, hogy rettenetesen imádtam gyerek lenni.)

Szereted a klasszikus zenét? Van kedvenc zeneszerződ/műved?
Igen, és Gwen, N E M.

A hét főbűn közül melyikben érzed magad leginkább vétkesnek?
Szerintem a jóra való restség, kissé az irigység, de most képzeljetek ide egy hosszú értekezést arról, hogy mennyire nem értek egyet a Biblia értékrendjével, mert fú-de-nagyon-nem.

~ Ha ékszer lennél, milyen lennél? Bőr, fém, gyöngy? Drága vagy egyszerű, esetleg ékkövekkel kirakott?
[Ilyen--->, avagy tekintsétek meg a zsiráfos pólómat, ami sheer awesomeness, meg a menőn levágott hajamat, ami szintén.]
Olyan fajta, ami inkább beleolvad a környezetébe; gyöngy és (mű)arany, a kissé pedánsabb, és elegánsabb léte az egyetlen, amivel kitűnik a többi ékszer közül, és vannak emberek, akiknek ez feltűnik: vannak, akiknek ez tetszeni fog, és vannak akik rohadtul utálni fogják érte. Olyan is van, aki csak elsiklik felette. Tovább nézve kiderül, hogy nagyon hamar tönkremegy, olcsó bizsu, és könnyen elszakad. Egyértelművé válik, ahogy a rendezett külső egyre inkább eltorzul, hogy belül egészen értéktelen az egész, végül pedig ott áll majd a tönkrement lánc fémes egyszerűséggel, lelki meztelenséggel, és akkor már senkinek nem fog kelleni. { true story }

Bosszant téged, ha valaki nagyon elégedett magával, és ennek hangot is ad? (Nem a magamutogató majmokra gondolok, hanem annak, aki feltűnően ki van békülve magával.) Vagy jobb szereted, ha valaki (ál?)szerény, és megtartja magának a büszkeségét?
Legtöbbször rettenetesen örülök azoknak, akik kibékültek magukkal, azzal, akik, és mindenfajta szorongás nélkül azt merik mondani, hogy igen, ezek ők. Emellett pedig van egy kis keserédes irigység is, mert úgy gondolom, én sosem fogok tudni eljutni erre a szintre; javítani tudok rajta, de nem vagyok az a típus, aki abba tudná hagyni a maximalista mérlegelést maga körül.
Az egyetlen dolog, ami fel tud bosszantani, amikor valaki különcnek, és különlegesnek gondolja magát; amikor például askos válaszokban minden egyes fél mondatot külön sorba szed, amikor azért szeret egy együttest, mert az jól fog mutatni a stílusához, amikor valaki művésznek titulálja magát; amikor valaki a világ legcsodálatosabb hópelyhének hiszi magát, mindenfajta önirónia nélkül, az kiakaszt.

Mi jut eszedbe a következő szavakról/kifejezésekről: sár, karikás szemek, légszomj? Lehet akár egy gondolat, zene, kép, idézet, bármi.
A tegnapi napom: ahogy egészen lassan sétálgattam a környéken órákon át, attól félve, hogy félúton összeesek, ahogy ezerszer végighallgattam egy lehetetlenül depresszív 8tracks mixet, ahogy a koszos cipőimet tettem egymás után az aszfaltra, és már ez is óriási erőfeszítésnek tűnt, de úgy gondoltam, megérte.

Linkelj/illessz be egy képet egy általad gyönyörűnek/jóképűnek tartott nőről és férfiról!
Ez itt egy Keira Knightley meg egy Misha Collins.



Folytatom a hagyományt a "szerinted hogy nézne ki?" kérdésekkel, tehát: szerinted milyen külseje lenne a Mámornak, ha ember lenne?
Keskeny áll, korallszínű rúzs, nagy gyöngyékszerek, kilátszó szegycsont, sikoltó hang.

Mennyire hoz zavarba/botránkoztat meg, ha egy írásban/filmben nyíltan ábrázolásra kerül a szexualitás?
Az ilyen kérdések mindig eszembe juttatják a szende énemet, aki először botlott bele egy Destiel pornó ficbe, és most itt vagyok, és azt válaszolom erre a kérdésre, hogy egyáltalán nem, bár ez függ attól, hogy benne van e az a kis plusz, ami miatt tetszeni fog, és ezt egy PWP csak elég kevés esetben tudja megadni [de fordult már elő].

Férfiak vagy Nők? Többre tartod az egyik nemet a másiknál, vagy mindkét nem csodálatos? (senkit nem verünk meg a válaszáért).
Egyenlőség, EGYENLŐSÉG, E G Y E N L Ő S É G .

Mekkora jelentőséget tulajdonítasz az álmaidnak (ha szoktál emlékezni rájuk)?
Volt egy három-négy hónapos időszakom, amikor úgy tíz álomból kilenc után pánikrohammal indítottam a napomat,  - bár mostanában nem igazán fordul elő ilyesmi - most sem egészen tudom kezelni a durvább rémálmaimat: sokszor több órába telik, míg lenyugszom utána, és elhiszem, hogy nem valóság volt a földarabolt ismerőseim elcseszett képe, a rettegéssel vegyített bűntudat pedig mindig megbélyegzi a napjaimat.
Emellett viszont az agy teljesen elképesztő. Ha végigpörgetem az álmaimról megmaradt emlékeket, a legtöbbször vissza tudom vezetni őket egy gondolatra, ami az eszembe jutott aznap, és ezért nem hiszek a szimbólumokkal történő álomfejtésre: működik ez azok nélkül is.
[Oké, mondjuk a szerdai(?) álmomat letagadom, amikor a sulis menzán megjelent Misha Collins, majd a béna angol kiejtésemmel beszélgetni kezdtem vele, ő pedig elkérte az OM azonosítómat, és ki akarta tölteni az ellenőrzőmben az adataimat. A felvételi eljárás az agyamra ment.]


JÁTSSZUNK! *woohoo*
///A kiegészítős játék ihletője cukor-frittata-reinkarnáció AmazingPhil volt, viszont a szöveg, meg minden egyéb az enyém.///
Vegyél elő egy tollat és egy papírt [lustábbaknak ott a virtuális jegyzettömb], írd fel a számokat egytől huszonegyig egymás alá, és legyél minél kreatívabb!c:

Az első helyre írj egy módhatározót! [pl. szépen, szomorúan, stb.]
A másodikra egy tárgyat, vagy dolgot!
A harmadikra egy szám címét!
A negyedikre egy melléknevet! [pl. rettenetes, gyönyörű, stb.]
Az ötödikre egy híresség nevét!
A hatodikra egy random szót!
A hetedik hely egy állaté!
A nyolcadik szintén egy melléknév legyen!
A kilences helyre írd le egy bútor nevét!
A tízes egy film vagy egy sorozat címének a helye!
A tizenegyes mellé írj egy zajt/hangot!
A tizenkettes egy szoba a házadban!
A tizenhármas hely egy tárgyé!
A tizennégyes mellé írj egy tárgyat!
A tizenötösre egy (((lehetőleg magyar slash))) blogger nevét írd!
A tizenhatos újból egy tárgy legyen!
És a tizenhetes megint egy tárgy!
A tizennyolcasra egy testrész nevét írd!
A tizenkilencesre egy folyadékot írj!
A húszas egy anyagnév legyen!
A huszonegyes pedig egy ékszer, vagy ruhadarab!

Ha készen állsz, a számokat helyettesítsd be a szavaiddal [meg alakítsd rájuk a toldalékolást, mert eh.]! Ha megoldható, olvasd fel hangosan, mert úgy viccesebb, és rettenetesen várom a csodálatos történeteiteket a komment szekcióban, mert nevetni akarok, és kíváncsi vagyok rátok!:3

Az egyik este, amikor éppen [1] [2]-t ettem, hirtelen megcsörrent mellettem a telefonom: a [3] csendült fel, a kijelző ismeretlen számot jelzett. Miért-ne alapon fölvettem, és egy ismerős hang csendült fel: a [4] [5] volt a vonal túlsó végén!
- Szia! Csak azt akartam mondani, hogy [6] - hangzott recsegve, majd rögtön letette, mielőtt szóhoz jutottam volna. Úgy éreztem magam, mint egy [7]. [8] élmény volt. Végül, egy kis idő múlva úgy döntöttem, inkább visszaülök a [9]-ra/re, és tovább eszem, esetleg megnézem a [10]-t.
Ekkor [11]-t hallottam a [12] felől: ijedten magamhoz rántottam a [13]-t, hogy azzal védjem meg magam a veszély ellen. Halkan a [12!!] felé lopództam, és akkor láttam meg [5!!]-t teljes valókában: éppen egy darab [14]-t tett a vérrel beborított szájába, a kezében [15] (logikusan) élettelen feje lógott. Testét csak egy [16] takarta el. Egy zombi volt.
Újra, és újra a telefonban is kimondott szót, a [6!!]-t ismételgette. Végül a korábbi fegyveremet eldobva puszta kézzel indultam meg felé. Először ő állt nyerésre, amikor egy [17]-vel eltalálta a [18]-amat, de egy jól irányzott mozdulattal leterítettem, majd beleszúrtam az elsőre használt [13!!]-t. Megbizonyosodtam róla, hogy meghalt, majd [15!!] feje mellé térdeltem, és pár percig [19] könnyeket hullatva sirattam meg őt. Azóta próbálom kiheverni a sokkot, [15] fejét pedig büszkén egy [20] [21]-be olvasztottam, amit szívesen hordok, hogy örökké kísérjen az emléke.

{ hát nem csodálatos? *könnyeket törölget* }

Címkék: ,

2015. március 27., péntek @ 13:06 / 3 tejbegríz


« régebbiek újabbak »



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.